Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scutece refolosibile MamaRo (textile, lavabile)
69 lei
Brand
Marime reglabila 0-3 ani
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scutecele MamaRo se disting prin calitate și funcționalitate, modelul actual satisfăcând pe deplin toate așteptările.

De ce îți recomandăm scutecul MamaRo? Pentru că este un scutec de încredere, care își face treaba. Croiul său permite potrivirea perfectă pe bebelușul tău, indiferent de conformație, iar materialele folosite îl vor feri de iritații.
Este un scutec cu buzunar, foarte ușor de folosit, de marime unică, ceea ce înseamnă că i se va potrivi de la naștere până la 3 ani.
Ajustările se fac pe talie, scutecul fiind disponibil atât în varianta de închidere cu scai rezistent, cât și cu capse pentru o prindere sigură.
Elasticul de la picioruș este și el reglabil. El poate fi strâns sau lărgit pentru a se potrivi perfect fiecărui bebeluș, independent de grosimea taliei, în orice perioadă a dezvoltării sale. Doar caută capătul elasticului în interiorul buzunarului și fixează năsturelul la dimensiunea dorită, nici prea larg, nici prea strâns.
Pentru ca tu să stai liniștită cu ce atinge pielea bebelușului tău îți garantăm materiale de calitate superioară. Vezi aici ce alte garanții îți mai oferim.
Exteriorul este impermeabil și este fabricat din poliuretan laminat de înaltă calitate (Eco-PUL), disponibil într-o multitudine de culori sau imprimeuri. Cea mai mare calitate este că lasă pielea să respire.
În plus, scutecul este suficient de lat între piciorușe cât să asigure o absorbție excelentă și pe timp de noapte, datorită inserturilor din bambus sau bumbac incluse.
Interiorul moale din fleece pufos sau velur catifelat are rol anti-umezeală, anti-iritații și se curăță foarte ușor.
​Toate aceste caracteristici și optiuni, completate de aspectul deosebit și de prețul accesibil, îl fac scutecul perfect. Te invităm să-l încerci!

Instrucțiuni de utilizare
Înainte de a fi folosite, scutecele trebuie spălate.
Pentru a ajunge la capacitatea optimă de absorbție și a evita scurgerile se recomandă spălarea lor de câteva ori înainte de folosire (5x).
La spălare se va folosi doar jumatate din cantitatea de detergent obișnuită și clătire suplimentară pentru a evita îmbâcsirea țesăturilor.
Nu se folosește clor sau balsam de rufe!
În cazul scutecelor cu scai (arici/velcro), prindeți scaiul pentru a nu agăța.
Mărimea se reglează prin ajustarea elasticului de la piciorușe. Trebuie doar să căutați capătul elasticului în interiorul buzunarului și să încheiați năsturelul la dimensiunea dorită, nici prea larg cât să rămână loc între scutec și picioruș, dar nici prea strâns cât să lase urme roșii.
Nu se folosește cremă pentru funduleț (aceste scutece nici nu irită). Daca totuși este necesar, utilizați un liner de protecție pentru a evita îmbâcsirea scutecului sau spălați bine scutecul cu săpun și clătiți abundent.
Din Gura in Gura